Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати тостовий мафіни з яєчнею?
Сніданок в американському стилі. У формочки для мафінів кладуть скибочки тостового хліба з беконом і все заливається яйцем. Смачно, незвично і не клопітно. Начинку для таких мафінів можна придумати яку завгодно - з грибів, сиру, шинки. Що знадобиться для приготування Шість шматочків тостового хліба Шість смужок бекону Три яйця Рослинне або вершкове масло для змащування формочок Сіль і чорний мелений перець Спеції і зелень - за смаком і за бажанням Приготування Тостовий хліб обов'язково повинен бути м'яким. Скибочки потрібно розкласти на столі або на обробній дошці і трохи розкачати качалкою. Взяти велику чашку і з хліба вирізати кружечки діаметром приблизно 10 див. Формочки для мафінів змастити олією і в кожну акуратно вдавити вирізані кружечки хліба. Можна посолити і поперчити кожен скибочку хліба і покласти по шматочку бекону. Якщо є зелень - додавайте. Яйця збийте, додайте по столовій ложці яєчної маси в кожен маффін (якщо яйця невеликі, то можна влити яйце цілком). Поставте а розігріту до 180 градусів духовку і запікайте 15 хвилин. Готові маффіни вийміть з формочок, трохи посоліть і поперчіть і подавайте теплими до чаю або кави. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |