Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати тостовий мафіни з яєчнею?
Сніданок в американському стилі. У формочки для мафінів кладуть скибочки тостового хліба з беконом і все заливається яйцем. Смачно, незвично і не клопітно. Начинку для таких мафінів можна придумати яку завгодно - з грибів, сиру, шинки.
Що знадобиться для приготування
Шість шматочків тостового хліба
Шість смужок бекону
Три яйця
Рослинне або вершкове масло для змащування формочок
Сіль і чорний мелений перець
Спеції і зелень - за смаком і за бажанням

Приготування

Тостовий хліб обов'язково повинен бути м'яким. Скибочки потрібно розкласти на столі або на обробній дошці і трохи розкачати качалкою. Взяти велику чашку і з хліба вирізати кружечки діаметром приблизно 10 див.
Формочки для мафінів змастити олією і в кожну акуратно вдавити вирізані кружечки хліба.

Можна посолити і поперчити кожен скибочку хліба і покласти по шматочку бекону. Якщо є зелень - додавайте.
Яйця збийте, додайте по столовій ложці яєчної маси в кожен маффін (якщо яйця невеликі, то можна влити яйце цілком).

Поставте а розігріту до 180 градусів духовку і запікайте 15 хвилин. Готові маффіни вийміть з формочок, трохи посоліть і поперчіть і подавайте теплими до чаю або кави.
Категория: Рецепти |
| Теги: мафінів, хліба
Як зробити яєчню-бовтанку в листковому тісті?
Як приготувати пиріг з плавленим сирком?
Домашня ряжанка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: