Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати теплий салат з м'ясом і брокколі?
Салат можна подавати і як цілком самостійну страву - він досить ситний і відмінно підійде для легкої вечері. Можна використовувати свинину, куряче або індиче філе, а брокколі замінити на обсмажену солодкий перець або кольорову капусту. Що знадобиться для приготування 400 грамів м'яса (свинина, куряча або вирощувати індичат грудка) 300 грам брокколі Невеликий кабачок (250-300 грам) Дві помідори Качан листового салату Часточка часнику дві столові ложки майонезу і сметани (або йогурту) Одна цибулина Чайна ложка лимонного соку Сіль і чорний мелений перець Рослинна олія Приготування М'ясо ріжемо тонкими скибочками, товщиною близько 0,5 див. Розігріваємо дві столові ложки рослинної олії, викладаємо м'ясо, солимо і перчимо за смаком, обсмажуємо приблизно п'ять хвилин (до готовності). Перекладаємо на тарілку. У тому ж маслі обсмажуємо невеликі шматочки кабачка приблизно 3-4 хвилини. Цибулю і часник дрібно рубаємо. Змішуємо майонез зі сметаною (або йогуртом), лимонним соком, солимо, перчимо, ретельно перемішуємо. Доводимо до кипіння подсоленую воду, кладемо суцвіття брокколі і варимо кілька хвилин (до злегка хрусткого стану). Помідори ріжемо часточками. Салатні листя моєму, рвемо руками, укладаємо на дно салатника. Додаємо брокколі, обсмажені кабачки, м'ясо і помідори. Поливаємо заправкою і відразу подаємо. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |