Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати теплий салат з м'ясом і брокколі?
Салат можна подавати і як цілком самостійну страву - він досить ситний і відмінно підійде для легкої вечері. Можна використовувати свинину, куряче або індиче філе, а брокколі замінити на обсмажену солодкий перець або кольорову капусту.
Що знадобиться для приготування
400 грамів м'яса (свинина, куряча або вирощувати індичат грудка)
300 грам брокколі
Невеликий кабачок (250-300 грам)
Дві помідори
Качан листового салату
Часточка часнику
дві столові ложки майонезу і сметани (або йогурту)
Одна цибулина
Чайна ложка лимонного соку
Сіль і чорний мелений перець
Рослинна олія
Приготування

М'ясо ріжемо тонкими скибочками, товщиною близько 0,5 див. Розігріваємо дві столові ложки рослинної олії, викладаємо м'ясо, солимо і перчимо за смаком, обсмажуємо приблизно п'ять хвилин (до готовності). Перекладаємо на тарілку. У тому ж маслі обсмажуємо невеликі шматочки кабачка приблизно 3-4 хвилини.
Цибулю і часник дрібно рубаємо. Змішуємо майонез зі сметаною (або йогуртом), лимонним соком, солимо, перчимо, ретельно перемішуємо.
Доводимо до кипіння подсоленую воду, кладемо суцвіття брокколі і варимо кілька хвилин (до злегка хрусткого стану).
Помідори ріжемо часточками. Салатні листя моєму, рвемо руками, укладаємо на дно салатника. Додаємо брокколі, обсмажені кабачки, м'ясо і помідори. Поливаємо заправкою і відразу подаємо. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, брокколі
Як приготувати блинно-сирну запіканку?
Пиріжки зі шпинатом (рецепт)
Як приготувати пиріжки з помідорами і бринзою?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: