Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати тефтелі в томатно-сметанною підливці?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам будь-якого фаршу 0,5 склянки сухого рису (краще круглого) Дві невеликі цибулини Сіль – приблизно чайна ложка Спеції – за смаком Для соусу: Дві склянки води По столовій ложці борошна і томатної пасти Три столові ложки сметани Сіль, спеції – все за смаком Лавровий лист – за бажанням Приготування Цибулю чистимо, ріжемо шматочками, прокручуємо разом з фаршем через м'ясорубку – так фарш буде ніжніше і більш однорідним. Рис відварюємо до напівготовності, змішуємо з фаршем, додаємо спеції і сіль. Все вимішуємо, формуємо невеликі тюфтельки. Обсмажуємо в олії на середньому вогні. Перекладаємо в глибокий сотейник. Готуємо соус. У двох склянках окропу розвести томатну пасту. Борошно розтираємо зі сметаною, вливаємо трохи холодної води. Додаємо в томат, розмішуємо. Доводимо до кипіння, заливаємо тефтелі. Якщо потрібно – підсолюємо, приправляємо спеціями. Кладемо лавровий лист, накриваємо кришкою. Через п'ять хвилин вимикаємо вогонь. Подаємо з будь-яким гарніром. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |