Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати тарт з яблуками і журавлиною?
Тісто для основи дуже схоже на пісочне, але більш ніжне і не таке сухе. Його можна використовувати і для іншої випічки або приготувати несолодкий тарт (в цьому випадку в тісто цукор не додається). Що знадобиться для тіста: Дві з половиною склянки борошна 100 грам вершкового масла Третину склянки цукру Половина склянки сметани Чайна ложка соди (погасити оцтом) Для начинки: Два - три середніх яблука Дві склянки журавлини Дві склянки цукру 200 мл. вершків 20 грам желатину Приготування Желатин заливаємо невеликою кількістю води у відповідності з рекомендаціями на упаковці. Журавлину подрібнюємо в блендері до стану пюре. Яблука ріжемо дрібними шматочками. Змішуємо журавлину з яблуками і цукром, даємо закипіти. Знімаємо з вогню. Коли ягідно-фруктова начинка трохи охолоне, додаємо желатин і розмішуємо поки він повністю не розчиниться. Чекаємо поки маса охолоне до кімнатної температури і прибираємо в холодильник. Коли почне застигати, додаємо вершки і збиваємо міксером. Для основи борошно і масло розтираємо руками в крихту. Гасимо оцтом Соду. Яйце збиваємо зі сметаною і цукром. Додаємо гашену соду. Змішуємо цю масу з борошняної сумішшю і вимішуємо тісто. Як тільки всі компоненти з'єднаються, збираємо тісто у грудочку, ставимо на годину в холодильник. Потім дістаємо, розподіляємо за формою, робимо бортики. Кладемо на тісто суху квасолю або горох, випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів. У остигнула основу викладаємо крем і залишаємо в холодильнику поки крем добре не застигне. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |