Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати тарт з яблуками і журавлиною?
Тісто для основи дуже схоже на пісочне, але більш ніжне і не таке сухе. Його можна використовувати і для іншої випічки або приготувати несолодкий тарт (в цьому випадку в тісто цукор не додається).
Що знадобиться для тіста:
Дві з половиною склянки борошна
100 грам вершкового масла
Третину склянки цукру
Половина склянки сметани
Чайна ложка соди (погасити оцтом)

Для начинки:

Два - три середніх яблука
Дві склянки журавлини
Дві склянки цукру
200 мл. вершків
20 грам желатину

Приготування

Желатин заливаємо невеликою кількістю води у відповідності з рекомендаціями на упаковці.
Журавлину подрібнюємо в блендері до стану пюре. Яблука ріжемо дрібними шматочками. Змішуємо журавлину з яблуками і цукром, даємо закипіти. Знімаємо з вогню. Коли ягідно-фруктова начинка трохи охолоне, додаємо желатин і розмішуємо поки він повністю не розчиниться. Чекаємо поки маса охолоне до кімнатної температури і прибираємо в холодильник. Коли почне застигати, додаємо вершки і збиваємо міксером.

Для основи борошно і масло розтираємо руками в крихту. Гасимо оцтом Соду. Яйце збиваємо зі сметаною і цукром. Додаємо гашену соду. Змішуємо цю масу з борошняної сумішшю і вимішуємо тісто. Як тільки всі компоненти з'єднаються, збираємо тісто у грудочку, ставимо на годину в холодильник. Потім дістаємо, розподіляємо за формою, робимо бортики. Кладемо на тісто суху квасолю або горох, випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.
У остигнула основу викладаємо крем і залишаємо в холодильнику поки крем добре не застигне.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, Поки
Як готується морозиво зі сметани і полуниці?
Як готується закусочний "Наполеон" з картопляно-грибний кремом?
Як смачно приготувати ніжну свинячу печінку з солоними огірочками?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: