Главная » Статьи » Рецепти

Рибні зрази під винним соусом
Дуже смачне блюдо, яке цілком підійде для святкового столу.
Необхідні продукти: триста грамів грибів, один кілограм свіжої рибки, одна ріпчаста цибулька, три яєчних жовтки, півлітра рибного бульйончик, одна стіл. ложечка пшеничного борошна, сіль, три стіл. ложечки вершків, перець, три стіл. ложечки білого сухого вина, половина пучка петрушки, чотири стіл. ложки вершкового масла, одна стіл. ложечка лимонного соку.

Моєму рибне філе, обсушуємо його паперовим рушником і ріжемо скибочками. Гриби притираем тканинною серветкою, чистимо цибулину. Нарізаємо скибочками гриби і цибулю. Петрушку миємо, обсушуємо і дрібно рубим.На сковорідці розтоплюємо дві стіл. ложечки вершкового масла й обсмажуємо цибулю, гриби +трохи рубаної петрушки.
Кожен скибочку риби солимо, перчимо, кладемо на нього грибний фарш і звертаємо рулетиком. Рибні рулетики готуємо в пароварці.

Розтоплюємо вершкове масло, додаємо рибний бульйон, борошно, вино, вершки, збиті желточки, лимонний сік і варимо до загустіння.
Готові зрази поливаємо соусом і посипаємо рубаною петрушкою.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: Стіл, три
М'ятний лимонад
Як зробити шоколадний торт з млинців?
Як приготувати смугастий сирний десерт?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: