>Ароматний супчик з тофу, зеленою квасолею і «спіральками». Список необхідних продуктів: сімдесят п'ять грамів макаронів «спіральок», соєвий тофу - двісті грамів, один великий пучочек ваших улюблених коріння, цукіні - одна штучка, півтора літра бульйону з овочів, пучочек чебрецю, заморожена зелена стручкова квасоля - 200 грамів, трохи тертого мускатного горіха, пара столових ложечок олії, дві стіл. ложки оливкової олії, пучок петрушки, два лаврових листки, одна цибулина, часник - три зубчики.
Процес приготування:
Цукіні і коріння чистимо і розрізаємо кубиками. Моєму зелень і трохи підсушуємо. Цибулю чистимо, розрізаємо і пасеруємо на олії. Додаємо до цибулі квасолю і овочі і тушкуємо. Наливаємо бульйон, кладемо лаврові листочки, порубаний чебрець і нагріваємо до кипіння. Перчимо, заправляємо мускатним горіхом, солимо. Додаємо спіральки і готуємо 10 хвилин.
Соєвий тофу ріжемо скибочками. Петрушку дрібно рубаємо. З'єднуємо часник, оливкову олію, петрушку і розтираємо в ступці в тягучу пасту.
Скибочки тофу змащуємо соусом з петрушки і кладемо в суп.