Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати суп з червоної сочевиці?
Це один з найбільш корисних супів. Спеції можна додавати за своїм смаком, наприклад, якщо не любите кардамон - виключіть його або замінити чимось іншим. Якщо не додавати вершкове масло, то суп вийде пісним. Що знадобиться для приготування Три літри води (можна варити і на бульйоні) Дві цибулини Баночка консервованих томатів у власному соку (баночка вагою 400 грам) Три столових ложки булгуру 250 грам червоної сочевиці Дві часточки часнику Дві столові ложки оливкової олії Дві столових ложки вершкового масла Половина чайної ложки куркуми Дві коробочки кардамону Сіль і чорний мелений перець Лавровий лист Невеликий пучок кінзи Приготування З коробочок кардамону дістаньте насіння, потовчіть у ступці. Сочевицю промити, влийте трохи холодної води, залиште хвилин на двадцять. Тим часом дрібно поріжте цибулю і часник, промийте булгур. В каструлі з товстим дном розігрійте оливкову олію, розтопіть в ній вершкове масло. Спочатку покладіть цибулю, злегка обсмажте до золотистого кольору. Потім додайте часник і теж обсмажте. З сочевиці злийте воду в окремий посуд, покладіть сочевицю до цибулі і часнику, приправте спеціями і готуйте п'ять хвилин. Влийте в каструлю три літри води (з урахуванням тієї води, в якій замочували сочевицю), додайте томати разом з соком, посоліть, дайте закипіти і варіть на невеликому вогні до готовності сочевиці (хвилин 10-15). В кінці приготування додайте в суп лавровий лист і зелень. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |