Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати суп-пюре з кабачків?
Простий, легкий, поживний і корисний супчик. Готується на овочевому або курячому бульйоні з додаванням вівсяних пластівців.
Що знадобиться із продуктів (на дві порції)
Один кабачок (приблизно 500 грам)
Один - два помідори
Три столові ложки вівсяних пластівців
Столова ложка оливкової олії і розмелені насіння льону (при поданні)
Курячий або овочевий бульйон
Свіжа зелень кропу, петрушки, кінзи (на вибір)
Приготування

Кабачок ріжемо кубиками, кладемо в каструлю, вливаємо бульйон і варимо хвилин п'ять. Потім додаємо нарізані помідори (з них попередньо зняти шкірку), сіль, варимо поки кабачок не стане м'яким. Засипаємо вівсяні пластівці, доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і вимикаємо вогонь. Наполягаємо хвилин десять (пластівці повинні розбухнути).

Переливаємо суміш у блендер (якщо немає - то просто розминаємо товкачиком) і подрібнюємо в пюре. Розливаємо по тарілках, додаємо оливкову олію, подрібнені насіння або ложку сметани і посипаємо дрібно нарізаною зеленню. Приємного апетиту!
Цей невигадливий супчик можна рекомендувати котрі худнуть. Якщо його є два - три рази на день, запиваючи зеленим чаєм з лимоном - голоду не відчуєте. А невелика втрата у вазі при відмінному самопочутті гарантована.
Категория: Рецепти |
| Теги: (на, вівсяних
Як приготувати курячі парові котлети під соусом?
Як приготувати пиріжки з капустою
Капустяна запіканка смачний рецепт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: