Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати суп-пюре з кабачків?
Простий, легкий, поживний і корисний супчик. Готується на овочевому або курячому бульйоні з додаванням вівсяних пластівців. Що знадобиться із продуктів (на дві порції) Один кабачок (приблизно 500 грам) Один - два помідори Три столові ложки вівсяних пластівців Столова ложка оливкової олії і розмелені насіння льону (при поданні) Курячий або овочевий бульйон Свіжа зелень кропу, петрушки, кінзи (на вибір) Приготування Кабачок ріжемо кубиками, кладемо в каструлю, вливаємо бульйон і варимо хвилин п'ять. Потім додаємо нарізані помідори (з них попередньо зняти шкірку), сіль, варимо поки кабачок не стане м'яким. Засипаємо вівсяні пластівці, доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і вимикаємо вогонь. Наполягаємо хвилин десять (пластівці повинні розбухнути). Переливаємо суміш у блендер (якщо немає - то просто розминаємо товкачиком) і подрібнюємо в пюре. Розливаємо по тарілках, додаємо оливкову олію, подрібнені насіння або ложку сметани і посипаємо дрібно нарізаною зеленню. Приємного апетиту! Цей невигадливий супчик можна рекомендувати котрі худнуть. Якщо його є два - три рази на день, запиваючи зеленим чаєм з лимоном - голоду не відчуєте. А невелика втрата у вазі при відмінному самопочутті гарантована. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |