Главная » Статьи » Рецепти

Приголомшливо смачні оладки на кефірі
Оладки печуться з суміші кукурудзяної і пшеничної муки. Рецепт можна брати за основу і робити оладки в самих різних варіантах – і солоними, солодкими, додавати родзинки, курагу і навіть гарбуз.
Необхідні продукти

500 мл кефіру
Два яйця
Три – чотири щіпки солі (за смаком)
Чайна ложечка соди (погасити оцтом)
Склянка кукурудзяного борошна
Півтори склянки пшеничного борошна
Рослинна олія

Приготування

Збити яйця, з'єднати їх з кефіром, розмішати. Додати сіль, погашену соду. Пшеничне борошно просіяти. Кукурудзяне борошно поступово додавати в рідину, відразу ж розмішуючи тісто. Залишити хвилин на п'ятнадцять щоб кукурудзяне борошно трохи набрякли. Потім додати пшеничне борошно. Готове тісто має вийти як дуже густа сметана, воно має не виливатися з ложки, а падати грудочкою.
Розігріти сковорідку, налити на неї трохи олії. Викласти по столовій ложці тесту для кожного оладышка, і обсмажувати на середньому вогні з двох боків до рум'яного кольору. По мірі необхідності доливати масло.
Якщо готуєте солодкі оладки, покладіть щіпку солі і цукор за смаком.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: Борошно, оладки
Як приготувати апельсинові сирники?
Як спекти повітряні сирники в духовці?
Що з'їсти на сніданок?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: