Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати спагетті з зеленим соусом?
Зелений соус готується з шпинату, часнику, базиліку та сиру. Готові спагетті приправляються цим дивовижним соусом і подаються з відбивними, яєчнею або з смаженим м'ясом, рибою. Що знадобиться для приготування Два великих пучка шпинату (вага приблизно 500 грам) Один пучок зеленого базиліка Одна цибулина Кілька часточок часнику 200 грам адигейського сиру (або фети) Склянку молока Спагетті (пачка 450 - 500 грам) Рослинна олія Сіль і перець за смаком Приготування Доводимо воду до кипіння, додаємо сіль, закладаємо спагетті. Варимо у відповідності з рекомендаціями на упаковці. Поки варяться макарони, готуємо соус. Зелень дрібно ріжемо, нарізаємо кубиками цибулю, подрібнюємо часник. Сир нарізаємо невеликими шматочками. У сковорідці розігріваємо масло, злегка обсмажуємо цибулю і часник, додаємо зелень і тушкуємо дві - три хвилини. Знімаємо з вогню, завантажуємо в блендер, пюрируем. Туди ж додаємо сир, теж подрібнюємо. Вливаємо молоко і ще раз все добре збиваємо. Додаємо сіль і перець за смаком. Якщо виходить дуже густе, влити ще молока. За бажанням в цей соус можна додати подрібнені волоські горіхи (їх попередньо підсушити на сковорідці). Готові спагетті відкидаємо на друшляк, даємо стекти воді і заправляємо приготованим соусом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |