Главная » Статьи » Рецепти

Рецепт дуже ніжних млинців
Млинці На кефірі завжди виходять дуже ніжними, а щоб вони були ще й пухкими, пористими, в тісто додається трохи горілки. У цьому рецепті трошки алкоголю обов'язковий інгредієнт.
Що знадобиться для приготовленияПолтора склянки борошна
500мл. кефіру або кислого молока)
Одне яйце
Чайна ложка соди (погасити оцтом)
Дві столові ложки цукру
Щіпка солі
100мл. дуже гарячої води
Три столові ложки горілки (лікеру, коньяку – є)
Рослинне масло для смаження
Приготування
Збиваємо яйце з цукром, вливаємо алкоголь, ще раз збиваємо (користуватися краще міксером) і додаємо кефір. Поступово всипаємо просіяне борошно і в кінці, коли вся мука вже вмешана, додаємо соду. Розмішуємо, даємо тісту відпочити хвилин п'ятнадцять.
Готуємо сковорідку – прожарюємо її і змащуємо олією. У вливаємо тісто дуже гарячу воду (майже окріп), розмішуємо і відразу ж наливаємо тісто на сковорідку. Обсмажуємо млинець з двох сторін, знімаємо і наливаємо наступний.
Сковорідку потрібно періодично змащувати олією, тісто по цьому рецепту олія не додається.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, сковорідку
Як зробити горілку з журавлиною?
Корисна вівсянка з насінням льону на сніданок
Як приготувати овочеві оладки з кабачками?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: