Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сметанний пиріг з горіхами?
З горіхів, кориці і цукру робиться прошарок в пирозі, і верх теж посипається горіховою крихтою. Виходить дуже смачно і красиво. Що знадобиться для тіста 100 грам вершкового масла або маргарину 2/3 склянки цукру Три яйця Склянку сметани Півтори склянки борошна Чайна ложка розпушувача Пакетик ванільного цукру Чайна ложка соди Для начинки Неповний склянку цукру Дві чайних ложки меленої кориці Склянку подрібнених горіхів Дві столові ложки охолодженого вершкового масла Приготування Масло або маргарин кімнатної температури збиваємо з цукром до отримання однорідної маси. Вводимо в неї по одному яйця, щоразу збиваючи отриманий крем. Додаємо ванільний цукор, ще раз збиваємо. Просіваємо борошно з розпушувачем. Змішуємо сметану і соду, відставляємо в сторону. Коли пройде реакція (сода загаситься) починаємо по черзі в крем додавати трохи борошняної суміші і трохи сметани. Після кожного додавання перемішуємо. Для начинки змішуємо рубані горіхи, корицю і цукор. Додаємо холодне вершкове масло і розтираємо поки не утворюється густа горіхово-масляна маса. У застелену пергаментом форму викладаємо половину тіста, потім половину начинки, закриваємо тестом. Зверху посипаємо залишилася начинкою. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо 45-50 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |