Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сливовий крамбл?
Особливу пікантність цим рецептом надає червоне вино. Але можна зробити і без нього, замінивши вино звичайною водою. Що знадобиться для приготування 500 грам слив Склянку червоного вина Склянку цукру Паличка кориці Пакетик ванільного цукру Столова ложка вершкового масла Для олійною крихти: Половина склянки геркулесу Половина склянки цільнозерновий борошна 50 г мигдальних пелюсток Дві столові ложки коричневого цукру 100 грам замороженого вершкового масла Приготування Розріжте сливи навпіл, видаліть кісточки. Викладіть у велику сковорідку і залийте вином. Додайте звичайний цукор, ванільний цукор, паличку кориці. Покладіть вершкове масло і варіть при слабкому кипінні приблизно 20-25 хвилин. Періодично помішуйте. Варіть до загустіння маси. Для олійною крихти змішайте мигдальні пелюстки, борошно, геркулес і коричневий цукор. Прямо в цю суміш натріть на тертці заморожене вершкове масло. Руками швидко перетріть все в крихту. Сливову масу викладіть у формочки, корицю приберіть. Зверху засипте крихтою. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте 20-25 хвилин. Подавайте сливовий крамбл теплим. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |