Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати сливовий крамбл?
Особливу пікантність цим рецептом надає червоне вино. Але можна зробити і без нього, замінивши вино звичайною водою.
Що знадобиться для приготування
500 грам слив
Склянку червоного вина
Склянку цукру
Паличка кориці
Пакетик ванільного цукру
Столова ложка вершкового масла

Для олійною крихти:

Половина склянки геркулесу
Половина склянки цільнозерновий борошна
50 г мигдальних пелюсток
Дві столові ложки коричневого цукру
100 грам замороженого вершкового масла

Приготування

Розріжте сливи навпіл, видаліть кісточки. Викладіть у велику сковорідку і залийте вином. Додайте звичайний цукор, ванільний цукор, паличку кориці. Покладіть вершкове масло і варіть при слабкому кипінні приблизно 20-25 хвилин. Періодично помішуйте. Варіть до загустіння маси.
Для олійною крихти змішайте мигдальні пелюстки, борошно, геркулес і коричневий цукор. Прямо в цю суміш натріть на тертці заморожене вершкове масло. Руками швидко перетріть все в крихту.
Сливову масу викладіть у формочки, корицю приберіть. Зверху засипте крихтою. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте 20-25 хвилин. Подавайте сливовий крамбл теплим. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: вершкове, цукор
Як швидко приготувати салат з крабовими паличками?
Як приготувати макарони з сиром?
Як готується піца по-мексиканськи?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: