Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати сливове повидло з ваніллю?
Дивовижне сливове повидло з ваніллю готується дуже просто, чому воно по силам в приготуванні навіть недосвідченим господаркам. Як готується це чудове ласощі?
Для приготування сливового повидла з ваніллю буде потрібно:
- 2 кг стиглої зрілої сливи;
- 2 ч. ложки ванільного цукру;
- 700 гр цукру;
- четвертинка лимона.

Сливи промивають холодною водою, видаляють з них кісточки і прокручують плоди на м'ясорубці. Потім отриману сливову масу відправляють в каструльку, доводять все до кипіння, після чого зменшують вогонь до мінімуму. До сливової масі підмішують ванільний цукор і цукровий пісок - до повного їх розчинення.
Повидло продовжують варити ще приблизно 12-15 хвилин, періодично акуратно помішуючи.
Готове повидло знімають з вогню, додають до нього сік, вичавлений з 1/4 лимона. Отримане ласощі ще раз перемішують і розподіляють по чистим баночках, закриваючи їх поліетиленовими кришками. Зберігають таке смачне повидло в холодильнику.
Категория: Рецепти |
| Теги: Повидло, ваніллю
Як готуються запечені банани з сиром?
Риба під маринадом
Як варити суп з галушками?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: