Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сирну запіканку з вишнею?
До складу запіканки входить готовий ванільний пудинг, тому вона виходить дуже ніжною за текстурою, ароматною і смачною. Вишню можна використовувати як свіжу, так і заморожену. Що знадобиться для приготування Чотири яйця Два пакетики ванільного пудингу (кожен розрахований на 500 мл рідини) 150 грам цукру 800 грам сиру 400 гр. вишні без кісточок Щіпка солі Приготування Яйця ділимо на жовток і білок. Жовтки і цукор розтираємо міксером до білого. Всипаємо пудинг (сухий), ще раз збиваємо все міксером. Додаємо в цю суміш сир, розтираємо ложкою. Сир постарайтеся знайти однорідний за консистенцією, тоді запіканка вийде ніжною по структурі. Крупчатый сир для цього рецепту не підійде. Яєчні білки і щіпку солі перемішуємо, збиваємо міксером на високій швидкості до м'яких піків. Акуратно вводимо білки в сирну суміш. Перекладаємо тісто в змащену маслом форму (діаметр 26 см), верх розрівнюємо. Розкладаємо вишню, злегка її вдавлюємо в тісто. Йдіть запіканку в розігріту до 180 градусів духовку і готуємо близько години. Готової запіканці даємо охолонути, посипаємо цукровою пудрою і подаємо зі сметаною або варенням. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |