Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сирну запіканку без манки?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам сиру Склянку кефіру Цукор за смаком Одне яйце Пакетик ванільного цукру По жмені горіхів і чорносливу (або будь-які інші добавки або взагалі без них) Приготування Сир добре розім'яти виделкою, щоб подрібнити всі великі грудочки. Додати яйце, цукор, ванільний цукор, розмішати. Тепер поступово підливаємо кефір, відразу ж розмішуючи сирну масу і розбиваючи всі грудочки. За консистенції маса повинна вийти як у густої сільської сметани, щоб розводи на поверхні не зникали, а залишалися і добре трималися. Якщо зробити консистенції рідині, то під час випікання запіканка буде вологим і доведеться довше тримати в духовці, а в холодному вигляді вона може повністю не застигнути. Тому кефіру краще не доповісти, ніж перекласти. В готову сирну суміш додаємо горіхи і чорнослив, розмішуємо, виливаємо сир у змащену маслом форму. Температура в духовці 190 градусів, час запікання залежить від сиру і добавок - від 45 хвилин до 1 год. 20 хв. Розрізати запіканку злегка остигнула. Зверху полити медом або згущеним молоком. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |