Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сирну запіканку без манки?
Запіканка на кожен день з чистим смаком сиру. Ні манка, ні яйця не потрібні, але можна додавати будь-які фрукти, ягоди, горіхи, мюслі або вівсяні пластівці, сухофрукти, прянощі. Додавайте цукор за смаком, хто як любить. Що знадобиться для приготування 500 грам сиру Склянку кефіру Цукор за смаком Одне яйце Пакетик ванільного цукру По жмені горіхів і чорносливу (або будь-які інші добавки або взагалі без них) Приготування Сир добре розім'яти виделкою, щоб подрібнити всі великі грудочки. Додати яйце, цукор, ванільний цукор, розмішати. Тепер поступово підливаємо кефір, відразу ж розмішуючи сирну масу і розбиваючи всі грудочки. За консистенції маса повинна вийти як у густої сільської сметани, щоб розводи на поверхні не зникали, а залишалися і добре трималися. Якщо зробити консистенції рідині, то під час випікання запіканка буде вологим і доведеться довше тримати в духовці, а в холодному вигляді вона може повністю не застигнути. Тому кефіру краще не доповісти, ніж перекласти. В готову сирну суміш додаємо горіхи і чорнослив, розмішуємо, виливаємо сир у змащену маслом форму. Температура в духовці 190 градусів, час запікання залежить від сиру і добавок - від 45 хвилин до 1 год. 20 хв. Розрізати запіканку злегка остигнула. Зверху полити медом або згущеним молоком. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |