Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сирні палички?
На швидку руку можна приготувати відмінну закуску до пива. Гостроту регулюйте додаванням спецій і меленого перцю, а смак і аромат паличкам надає сир. Він може бути будь-яким на смак, але обов'язково твердих сортів. Якщо готуєте випічку до чаю-кави, то краще вибирати сир з м'яким вершковим смаком. Що знадобиться для приготування 150 грам сиру твердих сортів Неповний склянку борошна Чотири столові ложки вершкового масла або маргарину Половина чайної ложки крупної солі Половина чайної ложки меленого перцю (гострого або паприки - на ваш смак) Столова ложка молока або вершків Приготування Сир натремо на дрібній тертці. Борошно просеем, змішаємо її з сіллю і спеціями, додамо сир і м'який вершкове масло (або маргарин). За допомогою кухонного комбайна замісимо м'яке тісто, надамо йому форму кулі і приберемо на півгодини в холодильник. Тісто можна і вимішувати руками, вона дуже пластична і приємне в роботі. Коли тісто охолоне, дістанемо його і розкотимо в пласт на посипаному борошном столі. Розкачуємо не дуже тонко, десь 0,5 см. товщиною. Наріжемо пласт тонкими смужками (краще це зробити ножем для піци або тонким кухонним ножем). Викладаємо смужки на застелений пергаментом деко і ставимо в духовку. Випікаємо 12-15 хвилин до рум'яного кольору. Коли стануть злегка золотистим по краях, дістаємо і остуджуємо на решітці. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |