Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати м'ясні «лілії»?
>Якщо вам набридли традиційні рецепти, то м'ясні «лілії» обов'язково стануть новим відкриттям на вашому столі.
Час на приготування цієї страви витрачається всього 60 хвилин, а зовні воно виглядає незвично і красиво.

Продукти:
Яловичина - 300 гр.;
Свинина - 200 гр.;
Цибуля - 2 шт.;
Яйця - 5 відварених круто, 3 сирих;
Часник 4 зубки;
Сіль, коріандр, перець.

Прикраса:
Ягоди журавлини, зелень петрушки.

Основні етапи приготування:
1.із м'яса цибулі робимо фарш. Краще його два рази пропустити на м'ясорубці, а потім відбити для ніжності.
2.Сырые яйця з'єднати з сіллю, часником, перцем і коріандром.
3.В м'ясо додати яєчну суміш.
4.Очистить попередньо зварені яйця круто.
5.Облепить відварені яйця м'ясної масою. Спочатку з фаршу сформувати коржик, покласти всередину яйце і з'єднати краї коржа.
6.Запекать в духовці напівфабрикати для лілій 25 хвилин при температурі 220 градусів С.
7.Готовые заготовки остудити і розрізати у вигляді лілій. З одного яйця вийде 2 лілії.
8.Выложить на тарілку, прикрасити зеленню, а в серединку лілії покласти журавлину.

Так легко і просто зробити нове блюдо, яке нагадує красиві квіти лілії.
Категория: Рецепти |
| Теги: лілії, яйця
Пісний медовик
Як готується іспанський суп з куркою?
Як приготувати сирний суп з креветками?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: