Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати м'ясні «лілії»?
>Якщо вам набридли традиційні рецепти, то м'ясні «лілії» обов'язково стануть новим відкриттям на вашому столі. Час на приготування цієї страви витрачається всього 60 хвилин, а зовні воно виглядає незвично і красиво. Продукти: Яловичина - 300 гр.; Свинина - 200 гр.; Цибуля - 2 шт.; Яйця - 5 відварених круто, 3 сирих; Часник 4 зубки; Сіль, коріандр, перець. Прикраса: Ягоди журавлини, зелень петрушки. Основні етапи приготування: 1.із м'яса цибулі робимо фарш. Краще його два рази пропустити на м'ясорубці, а потім відбити для ніжності. 2.Сырые яйця з'єднати з сіллю, часником, перцем і коріандром. 3.В м'ясо додати яєчну суміш. 4.Очистить попередньо зварені яйця круто. 5.Облепить відварені яйця м'ясної масою. Спочатку з фаршу сформувати коржик, покласти всередину яйце і з'єднати краї коржа. 6.Запекать в духовці напівфабрикати для лілій 25 хвилин при температурі 220 градусів С. 7.Готовые заготовки остудити і розрізати у вигляді лілій. З одного яйця вийде 2 лілії. 8.Выложить на тарілку, прикрасити зеленню, а в серединку лілії покласти журавлину. Так легко і просто зробити нове блюдо, яке нагадує красиві квіти лілії. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |