Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати швейцарський новорічний салат?
В салаті дуже незвичайне поєднання продуктів - всі види копченостей, груша і свіжий огірочок. Судячи з того, що цей салат вважається одним із обов'язкових страв на новорічному столі швейцарців, він повинен бути дуже і дуже смачним. Що знадобиться для приготування 200 грам копченого м'яса 200 грам сервелату 200 грам окосту (варено - копчений) Дві середніх груші Невеликий свіжий огірочок Один - два маринованих огірочка Гілочка свіжого тархуну Сік половинки лимона Майонез за смаком Приготування Починати приготування салату потрібно з заправки. Видавлюємо лимонний сік. Тархун миємо, обсушуємо і дрібно ріжемо. Змішуємо обидва інгредієнти з майонезом і відставляємо його бік. Поки готується салат, майонез просочиться ароматом тархуну. Окіст, сервелат, карбонат ріжемо довгою соломкою. Свіжий і маринований огірочки теж ріжемо соломкою, краще різати огірки в довжину і потім навпіл або на три частини, щоб усі інгредієнти були нарізані приблизно однаково. Груші (вони повинні бути з щільною м'якоттю) розрізати на четвертинки, видалити серцевину з насінням, м'якоть нарізати соломкою. Змішати всі інгредієнти, заправити салат майонезом, перемішати і накрити. Салату потрібно обов'язково дати настоятися мінімум дві години і після цього подавати до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |