Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати швейцарський новорічний салат?
В салаті дуже незвичайне поєднання продуктів - всі види копченостей, груша і свіжий огірочок. Судячи з того, що цей салат вважається одним із обов'язкових страв на новорічному столі швейцарців, він повинен бути дуже і дуже смачним.
Що знадобиться для приготування
200 грам копченого м'яса
200 грам сервелату
200 грам окосту (варено - копчений)
Дві середніх груші
Невеликий свіжий огірочок
Один - два маринованих огірочка
Гілочка свіжого тархуну
Сік половинки лимона
Майонез за смаком
Приготування

Починати приготування салату потрібно з заправки. Видавлюємо лимонний сік. Тархун миємо, обсушуємо і дрібно ріжемо. Змішуємо обидва інгредієнти з майонезом і відставляємо його бік. Поки готується салат, майонез просочиться ароматом тархуну.

Окіст, сервелат, карбонат ріжемо довгою соломкою. Свіжий і маринований огірочки теж ріжемо соломкою, краще різати огірки в довжину і потім навпіл або на три частини, щоб усі інгредієнти були нарізані приблизно однаково. Груші (вони повинні бути з щільною м'якоттю) розрізати на четвертинки, видалити серцевину з насінням, м'якоть нарізати соломкою. Змішати всі інгредієнти, заправити салат майонезом, перемішати і накрити. Салату потрібно обов'язково дати настоятися мінімум дві години і після цього подавати до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: інгредієнти, салат
Як приготувати ліниві млинці з шинкою і сиром?
Як готується цвітна капуста по-корейськи?
Як приготувати апетитні картопляні кнедлі?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: