Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати шоколадний паска без випічки?
продукти на 8 порцій:* 800 г сметани 30% - ної жирності;
* 200 г гіркого шоколаду;
* 6 яєчних жовтків;
* 350 г цукрового піску;
* 1/2 пакетика ванільного цукру;
* 100 мл вершків;
* 400 г вершкового масла;
* 200 г сиру;
* 70 г рубленого мигдалю.

1. Сметану викласти на чисту марлю і покласти підлогу гніт або повісити на 4-5 годин, щоб стекла сироватка.
Гіркий шоколад натерти на тертці.

2. Жовтки розтерти з цукровим піском і ванільним цукром, додати шоколад і влити вершки.
При постійному помішуванні довести до кипіння на гарячій водяній бані.

3. Вершкове масло нарізати шматочками і залишити на 30 хвилин при кімнатній температурі. Збити і з'єднати з остиглої яєчно - вершковою масою і сметаною.

4. Сир протерти через сито, щоб не було грудочок, з'єднати з масою і збити міксером.
Додати рубаний мигдаль і добре перемішати.

5. Отриману масу викласти в пасочницу, вистелену марлею і поставити під гніт на 24 години.
Готову паску перекинути на тарілку і обережно зняти пасочницу.

Можна прикрасити білим заварним кремом.

Рада
Як приготувати домашній сир
Для отримання 1 кг сиру візьміть 6 л молока, розлийте по банках і залиште в теплі на 2 діб.
Потім помістіть банки в гарячу вимкнену духовку на 30 хвилин. Створоженную масу відкиньте на марлю і залиште під гнітом в холодному місці на добу.
З такого продукту паска вийде особливо ніжною.
Категория: Рецепти |
| Теги: гніт, масу
Як смачно приготувати баклажани по-турецьки?
Як готується цвітна капуста по-корейськи?
Качка, запечена з яблуками і картоплею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: