Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати шоколадний паска без випічки?
продукти на 8 порцій:* 800 г сметани 30% - ної жирності; * 200 г гіркого шоколаду; * 6 яєчних жовтків; * 350 г цукрового піску; * 1/2 пакетика ванільного цукру; * 100 мл вершків; * 400 г вершкового масла; * 200 г сиру; * 70 г рубленого мигдалю. 1. Сметану викласти на чисту марлю і покласти підлогу гніт або повісити на 4-5 годин, щоб стекла сироватка. Гіркий шоколад натерти на тертці. 2. Жовтки розтерти з цукровим піском і ванільним цукром, додати шоколад і влити вершки. При постійному помішуванні довести до кипіння на гарячій водяній бані. 3. Вершкове масло нарізати шматочками і залишити на 30 хвилин при кімнатній температурі. Збити і з'єднати з остиглої яєчно - вершковою масою і сметаною. 4. Сир протерти через сито, щоб не було грудочок, з'єднати з масою і збити міксером. Додати рубаний мигдаль і добре перемішати. 5. Отриману масу викласти в пасочницу, вистелену марлею і поставити під гніт на 24 години. Готову паску перекинути на тарілку і обережно зняти пасочницу. Можна прикрасити білим заварним кремом. Рада Як приготувати домашній сир Для отримання 1 кг сиру візьміть 6 л молока, розлийте по банках і залиште в теплі на 2 діб. Потім помістіть банки в гарячу вимкнену духовку на 30 хвилин. Створоженную масу відкиньте на марлю і залиште під гнітом в холодному місці на добу. З такого продукту паска вийде особливо ніжною. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |