Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат «Зимовий» з горіхами?
В салаті незвичайне поєднання продуктів яке дає цікавий, незаяложений смак. Салат дуже ситний, калорійний, як раз для холодного часу року.
Необхідні продукти
Три яйця
Упаковка крабових паличок (200 грам)
Одне велике солодке яблуко
150 грам шинки
Одна маленька цибулина
Половина склянки подрібнених волоських горіхів (або арахісу)
Два плавлених сирка (підійде твердий плавлений сир, наприклад - «Дружба»)
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Майонез
Приготування

Відварити яйця, відокремити білки від жовтків і натерти у різні тарілочки. Цибулю і крабові палички дрібно нарізати. Яблуко натерти на крупній тертці. Сирки покласти ненадовго в морозилку, коли стануть твердими натерти на дрібній тертці. Горіхи злегка підсушити.

Збираємо салат.
Перший шар - один плавлений сирок
Другий шар - натерті жовтки
Третій шар - ріпчасту цибулю
Четвертий шар - крабові палички
П'ятий шар - яблуко
Шостий шар - шинка
Сьомий шар - другий плавлений сирок
Восьмий шар - натертий білок

Кожен шар змастити майонезом (або зробити сіточку з майонезу) і посипати підсушеними і подрібненими горішками. Якщо майонез не гострий, за смаком присолити і поперчити. Салату потрібно дати час, щоб він просочився (години дві - три) і потім прикрасити за бажанням.
Категория: Рецепти |
| Теги: натерти, шар
Груші, варені з лимоном
Як приготувати закуску «Крем Рафаелло»?
Сирно-кавовий мус (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: