Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з помідорами, зеленню і моцарелою?
![]() Що знадобиться для приготування Десять стиглих помідорів Одна цибулина (бажано червона) Дві кульки моцарелли Невеликий пучок рукколи Листя свіжого базиліка Три столових ложки рослинного масла Столова ложка бальзамічного оцту Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Помідори нарізаємо шматочками, цибулю - тонкими півкільцями. У салатник викладаємо помідори, цибулю, половину листя базиліка. Поливаємо двома столовими ложками олії, додаємо за смаком сіль і мелений чорний перець. Відставляємо в сторону. Моцарелу нарізаємо невеликими кубиками або руками розламуємо на шматочки. В посуд, в якій ви будете подавати салат на стіл, покладіть шар вимитих і обсушену листя руколи. Збризніть маслом і оцтом. Зверху викладіть помідорну суміш, моцарелу і посипте залишилися базиліком. Ще раз збризніть оцтом і відразу ж подавайте до столу. Важливо щоб на листках рукколи не було води, інакше вся заправка стече. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |