Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з м'ясом, омлетом і овочами?
Оригінальний салат краще робити зі свининою. М'ясо потрібно обсмажувати, і яловичина може вийде жорсткою чи сухий, а зі свининою буде ніжно і соковито. Необхідні продукти 500 грам свинини Дві великі цибулини Три - чотири морквини Чотири яйця Рослинна олія Сіль за смаком Майонез Кілька зубчиків часнику Приготування М'ясо нарізати тонкою соломкою. Щоб воно було більш ніжним, можна перед обсмажуванням замаринувати м'ясо в улюбленому маринаді або просто скропити лимонним соком і посипати спеціями, посолити. У сковорідці розігріти трохи олії, викласти м'ясо і обсмажити до готовності. Викласти в салатник, у маслі обсмажити цибулю нарізану півкільцями і терту моркву. Перекласти обсмажені овочі до м'яса. Яйця збити віночком, посолити і вилити на сковорідку. Обсмажити як омлет з двох сторін. Остудити і нарізати тонкою довгою соломкою. Змішати всі інгредієнти, додати пропущений через прес часник, підсолити і приправити перцем. Заправити майонезом, дати салату охолонути і подавати до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |