Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з м'ясом, омлетом і овочами?
Оригінальний салат краще робити зі свининою. М'ясо потрібно обсмажувати, і яловичина може вийде жорсткою чи сухий, а зі свининою буде ніжно і соковито.
Необхідні продукти
500 грам свинини
Дві великі цибулини
Три - чотири морквини
Чотири яйця
Рослинна олія
Сіль за смаком
Майонез
Кілька зубчиків часнику
Приготування

М'ясо нарізати тонкою соломкою. Щоб воно було більш ніжним, можна перед обсмажуванням замаринувати м'ясо в улюбленому маринаді або просто скропити лимонним соком і посипати спеціями, посолити. У сковорідці розігріти трохи олії, викласти м'ясо і обсмажити до готовності. Викласти в салатник, у маслі обсмажити цибулю нарізану півкільцями і терту моркву. Перекласти обсмажені овочі до м'яса.
Яйця збити віночком, посолити і вилити на сковорідку. Обсмажити як омлет з двох сторін. Остудити і нарізати тонкою довгою соломкою. Змішати всі інгредієнти, додати пропущений через прес часник, підсолити і приправити перцем. Заправити майонезом, дати салату охолонути і подавати до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, обсмажити
Як приготувати біфштекс по-мексиканськи?
Салат олів'є
Як приготувати креветки на паличці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: