Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з креветок з печерицями і рисом?
Смачний і ситний салат з печерицями та креветками. Список продуктів: десять шампиньончиков, сто грамів моркви, п'ятдесят грамів рису, зубчик часничку, чотири столів. ложки білого вина, одна столів. ложка соєвого соусу, три штучки зеленої цибулі з цибулинами, двісті п'ятдесят грамів креветок, одна столів. ложка солодкого соусу чилі, півпучка зеленого цибулі, одна столів. ложка винного білого оцту, дві чайн. ложки оливкової олії, половинка манго, сіль. Процес приготування: Нарізаємо печериці, рис варимо на маленькому вогні в підсоленій воді 20 хвилин і викладаємо на друшляк. Чистимо моркву, цибулю з цибулинами і часничок. Цибулю ріжемо кільцями, а морквину тонкою соломкою. Кладемо в каструльку цибулю, гриби, морква, заливаємо вином, оцтом і невеликим кол-вом води і проварюємо. Готові овочі приправляємо потовченим часником, додаємо чайну ложку масла і теплий рис. Креветки чистимо, солимо і обсмажуємо на олії по 3 хв. з кожного боку. Потім мачає в соус чилі. Манго чистимо, м'якоть ріжемо смужками. Цибулю дрібно рубаємо. Манго змішуємо з рисом і овочами. Зверху кладемо креветки і посипаємо рубаним зеленим луком. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |