Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з креветками у в'єтнамському стилі?
Цей салатик, напевно, припаде до душі любителям креветок.
Для приготування нам потрібно:

Дванадцять великих креветок;
Півсклянки горішків кеш'ю;
1/2 ч. ложки перцю чилі;
Дві ст. ложки ростить. масла;
100 мл рисового оцту (можна взяти білий);
Невеликий качанчик китайської капусти;
Морквина;
1 ст. ложка тростинного цукру;
1 шт. цибуля шарлот;
Вісім помідорів черрі;
Шматочок імбиру, 1 см;
Зелень базиліка, м'яти, кінзи;


Обсмажуємо на розігрітій олії горішки кеш'ю, дістаємо і викладаємо на бум. рушник.
Китайську капусту миємо й тонко шаткуємо. Моркву ріжемо соломкою, цибулю - півкільцями. Помідорчики черрі ріжемо четвертинками.

Всі овочі засипаємо в миску і перемішуємо.

Робимо заправку: у сотейник наливаємо оцет, висипаємо цукор і чилі, і трохи кип'ятимо. Цукор повинен розчинитися. Остуджуємо і солимо.

Креветки і варимо остуджуємо. Зелень дрібно рубаємо. Імбир очищаємо від шкірки і натираємо на тертці (великої). Кешью рубаємо ножем. Висипаємо продукти у велику миску, поливаємо заправкою, перемішуємо й даємо трохи настоятися в прохолодному місці.
Категория: Рецепти |
| Теги: рубаємо, чилі
Як готується паска масляний в хлібопічці?
Як зробити корисні тефтелі з овочами?
Як приготувати закуску «Крем Рафаелло»?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: