Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з цибулі з гранатом?
Салат ідеально підходить до м'ясних страв, особливо до шашличку. Влітку його можна готувати з додаванням свіжих помідорів та великої кількості зелені, взимку - тільки з зерен граната і ріпчастої цибулі.
Що знадобиться для приготування
Дві середні цибулини
Один гранат
Один стиглий м'ясистий помідор
Зелень петрушки, кінзи, кропу
Цукор, сіль, оцет або лимонний сік - все за смаком
Рослинна олія
Приготування

Цибулю нарізати тонкими кільцями або півкільцями - кому як подобається.
Налити в салатник 50 мл холодної кип'яченої води, додати стільки ж яблучного оцту, по половинці столової ложки солі і цукру. Розмішати, щоб цукор і сіль розчинилися. Викласти в приготований маринад цибулю, перемішати і залишити на півгодини, не більше. Якщо цибуля попався гіркий, то його можна промити під холодною проточною водою і після цього маринувати. Пропорції маринаду міняйте по своєму смаку.
Поки маринується цибулю, чистимо гранат, розбираємо на зернятка. Ріжемо Тонкими скибочками помідор, дрібно рубаємо зелень.
На тарілку викладаємо половину цибулі, потім помідори, зелень і зверху залишився лук. Поливаємо рослинним маслом, прикрашаємо зеленню.
В зимовий час просто перемішайте маринований цибулю і зерна граната.
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, цибулі
Як спекти булочки "Трояндочки" з сиром?
Як спекти смачні ажурні млинці?
Осетрина, запечена шматком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: