Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з буряка з горіхами?
Буряк дуже корисна, особливо в поєднанні з сухофруктами або горіхами. Така вітамінна підживлення буде гарна в будь-який час року, а якщо салат заправити домашнім майонезом, то вийде не тільки корисне, але ще і смачне блюдо. Необхідні продукти Буряк - дві штуки (середніх за розміром) Волоські горіхи - 100 грам (ядра) Два - три зубчики часнику Домашній майонез Сіль - за смаком (можна не додавати) Приготування Буряк відварити на пару або запекти в духовці. Вітаміни збережуться краще і вона не набере води. Остудити, очистити. Натерти на крупній тертці. Якщо буряк варилася у воді або попалася дуже соковитий, викласти її в друшляк, щоб зайвий сік пішов або злегка віджати руками. Інакше салат вийде рідкуватим і не буде тримати форму. Горіхи підсушити на сухій сковорідці, подрібнити, але так, щоб залишалися цілі шматочки. Часник видавити через прес. Змішати буряк з часником, горіхами, заправити майонезом. Спробувати, якщо треба - підсолити. Викласти в салатник, зверху змастити майонезом і посипати рубаними горішками. Салат готовий, настоюватися йому не потрібно. Якщо плануєте подавати такий салат до святкового столу, потримайте його дві години в холодильнику, а потім викладіть на блюдо, він буде краще тримати форму. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |