Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат «Ромашка»?
Салат нагадує олів'є, але тільки за складом. Робиться він листковим з додаванням тертого сиру і це кардинально змінює смак.
Що знадобиться для приготування
Дві картоплини
Одна куряча грудка
Одна велика морквина
Один - два свіжих огірочка
100 грам сиру
Два яйця
Пучок свіжої зелені
Майонез
Приготування

Відварюємо картоплю і моркву на пару. Курячу грудку відварюємо, даємо їй охолонути. Варимо яйця круто. Сир натираємо на дрібній тертці. Овочі натираємо на тертці, невеликий шматочок огірка залишаємо для прикраси, решту нарізаємо дрібними кубиками. Дрібно ріжемо куряче м'ясо і зелень.
Збираємо салат. На дно плоскої тарілки чи блюда викладаємо шар тертої картоплі, потім курка, огірок. Кожен шар промазуємо майонезом. Робимо шар з дрібно нарізаної зелені, на неї яйця натираємо і покриваємо шаром майонезу. Далі йде шар з тертої моркви, майонез і зверху все засипаємо тертим сиром. Прикрашаємо салат за бажанням. Йому потрібно дати час просочитися, краще салат готувати заздалегідь.
Якщо немає курячої грудки, її можна замінити шинкою або копченої ковбаскою, але смак у салату вже буде інший.
Категория: Рецепти |
| Теги: шар, салат
Поради з приготування овочів та страв з них
Як готується паска масляний в хлібопічці?
М'ятний лимонад
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: