Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рулетики з м'ясним фаршем?
Робляться рулетики дуже легко. Знадобиться готове листкове тісто (дріжджове або бездріжджове) і м'ясний фарш, який краще зробити з нежирної свинини або телятини з додаванням улюблених спецій. Необхідні продукти Готове листкове тісто М'ясний фарш Одна - дві цибулини Пучок свіжої зелені (кріп або петрушка) Яйце для змащування рулетиків Сіль і чорний мелений перець Трохи борошна для розкочування тіста Приготування Спочатку потрібно зробити начинку. Дрібно поріжте цибулину і зелень або пропустіть цибулю і зелень разом з м'ясом через м'ясорубку. Посоліть і поперчіть фарш, добре вимісіть. Тісто тонко розкачайте в прямокутний пласт. Відкладіть в сторону. На стіл підсипте борошна, викладіть фарш і сформуйте ковбаску бажаного розміру. Перекладіть її на пласт тіста. Краї пласта змастіть збитим яйцем і акуратно скрутіть рулет. Шов повинен бути внизу. Гострим ножем наріжте шматочки приблизно по 4 - 5 см. шириною. Якщо фарш буде вилазити, заправте його в рулетики мокрими руками. Зверху змастіть рулети яйцем, перекладіть на деко і поставте в розігріту до 200 градусів духовку. випікайте 20 - 25 хвилин до рум'яного кольору. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |