Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рулетики з м'ясним фаршем?
Робляться рулетики дуже легко. Знадобиться готове листкове тісто (дріжджове або бездріжджове) і м'ясний фарш, який краще зробити з нежирної свинини або телятини з додаванням улюблених спецій.
Необхідні продукти

Готове листкове тісто
М'ясний фарш
Одна - дві цибулини
Пучок свіжої зелені (кріп або петрушка)
Яйце для змащування рулетиків
Сіль і чорний мелений перець
Трохи борошна для розкочування тіста

Приготування

Спочатку потрібно зробити начинку. Дрібно поріжте цибулину і зелень або пропустіть цибулю і зелень разом з м'ясом через м'ясорубку. Посоліть і поперчіть фарш, добре вимісіть.
Тісто тонко розкачайте в прямокутний пласт. Відкладіть в сторону. На стіл підсипте борошна, викладіть фарш і сформуйте ковбаску бажаного розміру. Перекладіть її на пласт тіста. Краї пласта змастіть збитим яйцем і акуратно скрутіть рулет. Шов повинен бути внизу. Гострим ножем наріжте шматочки приблизно по 4 - 5 см. шириною. Якщо фарш буде вилазити, заправте його в рулетики мокрими руками. Зверху змастіть рулети яйцем, перекладіть на деко і поставте в розігріту до 200 градусів духовку. випікайте 20 - 25 хвилин до рум'яного кольору.
Категория: Рецепти |
| Теги: фарш, Рулетики
Мафіни з яблуками і бананом
Як приготувати недільні оладки з бананом?
Як приготувати чаудер з лосося з вершками?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: