Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рулет з яблуками?
Рулет готується з сирного тіста, в яке можна прилаштувати залишки сиру або сирні сирки. Начинку ароматизируйте за смаком - корицею, ванільним цукром, мигдальної есенцією.
Необхідні продукти для тіста

100 грам вершкового масла або маргарину
100 грам сиру
Склянку борошна
Щіпка солі
Одне яйце (для змащування, але це не обов'язково)

Для начинки

500 грам яблук
Цукор за смаком
Кориця, ванільний цукор
Цукрова пудра для посипання рулету

Приготування

Сир розтерти з м'яким вершковим маслом або маргарином, додати сіль і борошно. Вимісити тісто, розділити його на дві частини, покласти в миску, накрити і прибрати на годину в холодильник.
Коли тісто буде готове (охолоне), яблука чистимо від шкірки, тремо на крупній тертці. Одну частину тіста розкачуємо в прямокутник (не дуже тонко), викладаємо начинку, посипаємо цукром, корицею, ванільним цукром і звертаємо рулетом. Краї защипуємо. Також працюємо і з другим шматочком тесту.
Змащуємо рулети яйцем, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо до готовності. Даємо охолонути, нарізаємо шматочками і посипаємо цукровою пудрою. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, цукром
Теплий овочевий салат з кедровими горішками
Суп в горщиках
Як готуються деруни з грибами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: