Цей чудово смачний сирний рулетик чудово підійде для того, щоб приготувати його і подавати до святкового столу, так як виглядає вже готова закуска дуже ошатно і яскраво і безумовно здатна стати прикрасою столу, а до того ж дане блюдо оцінять усі ті, кого можна назвати любителями такого смачного та корисного продукту, як сир. Для того, щоб приготувати сирний рулет по цьому рецепту вам знадобляться такі інгредієнти: для тіста - три столові ложки борошна, три плавлених сирка, три сирих яйця, 200 г майонезу, сіль; для начинки - 250 грамів твердого сиру і два плавлених сирка, 150 грамів майонезу, два варених круто яйця, 150 г маринованих шампіньйонів (підійдуть також просто смажені гриби), два болгарських перцю (бажано різних кольорів), три зубки часнику, 300 г шинки, 80 г вершкового масла, 50 г маслин без кісточки і свіжа зелень.
Спочатку потрібно приготувати основу для рулету, для чого слід дрібно натерти плавлені сирки і змішати їх з гарненько збитими яйцями, додати в суміш трохи солі, борошно і майонез, все ретельно перемішати і отримане тісто викласти рівним шаром на застелений пергаментом деко. Такий корж випікається-блін вже в гарячій духовці протягом 15-20 хвилин. Для начинки також потрібно дрібно натерти плавлені сирки і змішати з дрібно нарізаними вареними яйцями, майонезом, подрібненими грибами і зеленню і пропущеним через прес часником. Отриманою сумішшю слід щедро змастити ще гарячу основу рулету. Зверху на цей шар потрібно викласти тоненько нарізану шинку, подрібнений болгарський перець і натертий на крупній тертці твердий сир, і порізане невеликими шматочками вершкове масло. Ну і в серединку майбутнього рулетика викласти порізані кружечками маслини, після чого все це красиво загорнути і оформити рулет, який необхідно щільно обернути пергаментом і відправити в холодильник на кілька годин (а краще всього на ніч). Готовий рулет тонко нарізати і подавати до столу.
|