Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати суп з фрикадельками
>Суп з фрикадельками готується по-різному. Але скільки б варіантів не існувало, він завжди виходить смачним. Вчимося готувати. Суп з фрикадельками На 6-8 порцій вам знадобляться: Для фрикадельок Фарш м'ясний (курячий) – 250 р Цибуля ріпчаста – 1 цибулина (маленька) Яйце – 1 шт. Сіль, перець – за смаком Для супу Картопля – 2-3 шт. Моркву – 1 шт. Лук-порей – 1-2 стебла Помідори свіжі або консервовані у власному соку – 2-3 шт. Бруква – 1 шт. Бульйон м'ясний або курячий – 1,5 л Масло рослинне – для смаження Сіль, перець – за смаком Спосіб приготування: Багато готують фрикадельки окремо від основного супу, але я віддаю перевагу варити все разом. Тому, спочатку потрібно поставити розігріватися бульйон, але на невеликий вогонь. Поки він нагрівається, почистіть і наріжте невеликими скибочками картопля. Коли бульйон закипить, відправте картоплю в каструлю. Після картоплі слід чергу фрикадельок. Їх готують наступним чином. У фарш потрібно додати дрібно нарізану цибулю, сіль, перець, яйце. Все добре перемішати і сформувати з м'ясної основи невеликі фрикадельки розміром з волоський горіх. Як тільки бульйон з картоплею закипить, відправте всі фрикадельки в суп. Тепер саме час для пасерування дрібно нашаткованих цибулі-порею, моркви і брукви. Пасеровані овочі разом з нарізаними помідорами потрібно буде додати в суп, коли картопля буде майже готовий. Посоліть і поперчіть. Поваріть суп ще хвилин 10-15, а потім заберіть його з плити. При подачі на стіл заправте суп свіжою зеленню кропу або петрушки. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |