Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати суп з фрикадельками
>Суп з фрикадельками готується по-різному. Але скільки б варіантів не існувало, він завжди виходить смачним. Вчимося готувати.


Суп з фрикадельками

На 6-8 порцій вам знадобляться:

Для фрикадельок
Фарш м'ясний (курячий) – 250 р
Цибуля ріпчаста – 1 цибулина (маленька)
Яйце – 1 шт.
Сіль, перець – за смаком

Для супу
Картопля – 2-3 шт.
Моркву – 1 шт.
Лук-порей – 1-2 стебла
Помідори свіжі або консервовані у власному соку – 2-3 шт.
Бруква – 1 шт.
Бульйон м'ясний або курячий – 1,5 л
Масло рослинне – для смаження
Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Багато готують фрикадельки окремо від основного супу, але я віддаю перевагу варити все разом.

Тому, спочатку потрібно поставити розігріватися бульйон, але на невеликий вогонь. Поки він нагрівається, почистіть і наріжте невеликими скибочками картопля. Коли бульйон закипить, відправте картоплю в каструлю.

Після картоплі слід чергу фрикадельок. Їх готують наступним чином. У фарш потрібно додати дрібно нарізану цибулю, сіль, перець, яйце. Все добре перемішати і сформувати з м'ясної основи невеликі фрикадельки розміром з волоський горіх. Як тільки бульйон з картоплею закипить, відправте всі фрикадельки в суп.

Тепер саме час для пасерування дрібно нашаткованих цибулі-порею, моркви і брукви. Пасеровані овочі разом з нарізаними помідорами потрібно буде додати в суп, коли картопля буде майже готовий. Посоліть і поперчіть. Поваріть суп ще хвилин 10-15, а потім заберіть його з плити.

При подачі на стіл заправте суп свіжою зеленню кропу або петрушки.

Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: суп
Фокачча з цибулею і шавлією
Пиріг з червоною смородиною і безе
Шашлик з курки - як приготувати
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: