Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рулет з філе індички?
Рулет цілком може претендувати на включення у святкове меню. Яскравий, незвичайний, смачний, корисний і при цьому низькокалорійний. Крім філе індички підійде і куряча грудка.
Що знадобиться для приготування
Приблизно кілограм філе індички
50 грам твердого сиру
Один червоний болгарський перець
Чотири маринованих огірка
Два яйця
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Філе відбиваємо в один великий пласт. Щоб було зручніше робити, покладіть філе на харчову плівку, накрийте плівкою і відбийте дерев'яним молоточком. Дуже тонко відбивати не потрібно, головне - щоб м'ясо можна було згорнути рулетом.

Посоліть і поперчіть, залиште на деякий час. Яйця відваріть круто, болгарський перець і огірки наріжте довгими часточками. Яйця розріжте уздовж навпіл і потім кожну половинку наріжте часточками.

Викладіть на м'ясо спочатку сир, потім перець, огірки і яйця. Скрутіть рулетом, щоб краще тримався можна закріпити нитками (потім не забудьте їх зняти). Загорніть рулет у два шари фольги, покласти на деко, налити трохи води і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Час запікання - 40-50 хвилин. Коли рулет буде готовий, розгорніть фольгу, запікайте ще хвилин десять до підрум'янення. Дайте рулету охолонути і наріжте скибочками. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Рулет, філе
Як приготувати смачну макаронну запіканку?
Суп курячий з брокколі і зеленою квасолею
Як приготувати оселедець по-голландськи?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: