Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рулет з філе індички?
Рулет цілком може претендувати на включення у святкове меню. Яскравий, незвичайний, смачний, корисний і при цьому низькокалорійний. Крім філе індички підійде і куряча грудка. Що знадобиться для приготування Приблизно кілограм філе індички 50 грам твердого сиру Один червоний болгарський перець Чотири маринованих огірка Два яйця Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Філе відбиваємо в один великий пласт. Щоб було зручніше робити, покладіть філе на харчову плівку, накрийте плівкою і відбийте дерев'яним молоточком. Дуже тонко відбивати не потрібно, головне - щоб м'ясо можна було згорнути рулетом. Посоліть і поперчіть, залиште на деякий час. Яйця відваріть круто, болгарський перець і огірки наріжте довгими часточками. Яйця розріжте уздовж навпіл і потім кожну половинку наріжте часточками. Викладіть на м'ясо спочатку сир, потім перець, огірки і яйця. Скрутіть рулетом, щоб краще тримався можна закріпити нитками (потім не забудьте їх зняти). Загорніть рулет у два шари фольги, покласти на деко, налити трохи води і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Час запікання - 40-50 хвилин. Коли рулет буде готовий, розгорніть фольгу, запікайте ще хвилин десять до підрум'янення. Дайте рулету охолонути і наріжте скибочками. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |