Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати розсипчасте печиво без яєць?
![]() Необхідні продукти 100 грам вершкового масла або маргарину 200 грам борошна 80 грам цукру Дві чайних ложки розпушувача Добавки за смаком Приготування Масло або маргарин кімнатної температури перемішуємо з цукром і добре розминаємо. Борошно змішати з розпушувачем, додаємо до масла з цукром, замішуємо досить круте тісто. Якщо додаєте прянощі або горішки, додайте їх разом з борошном, інакше потім в круте тісто їх буде складно вмішати. Перекладаємо тісто в миску, затягуємо харчовою плівкою або накриваємо кришкою і ставимо на півгодини в холодильник. Від тесту відокремлюємо невеликі шматочки, робимо з них кульки і викладаємо на деко (його потрібно застелити папером для випічки). Злегка сплющує долонькою або виделкою. Між кульками потрібно залишити відстань, при випічці вони збільшаться. Можна покласти тісто в кондитерський мішок і видавити коржики, але врахуйте, що круте тісто і буде видавлюватися з працею. Випікається печиво 20 - 25 хвилин при температурі 180 градусів. Гарячим воно буде м'яким, а коли охолоне - стане хрустким і розсипчастим. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |