Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рибу з арахісом?
Для приготування дуже смачної страви нам потрібно: сімсот грамів рибного філе; два яйця, три стіл. ложечки борошна; масло для фритюру; один стаканчик рису; дві цибулинки; по одній штучці червоного і зеленого болгарського перчика; Соус: ріпчаста цибулина; дві стіл. ложки арахісового масла; двісті грамів арахісу; дві стіл. ложечки яблучного соку; чайна ложка каррі; сіль, перець; Приготування Рибне філе ріжемо кубиками (великими). Обвалюємо в борошні, потім макаємо в яйця і смажимо у фритюрі до готовності. Рис відварюємо в солоній воді до готовності. Зливаємо воду і злегка обсушуємо рис. Болгарський перчик і цибулю ріжемо кубиками. Обсмажуємо на олії. Змішуємо рибу, рис і перець з цибулею. Робимо соус: пасеруємо на сковороді цибулю (ріпчасту цибулину ріжемо кубиками), додати яблучний сік, посипаємо арахісом і каррі, перчимо, солимо і тушкуємо п'ять хвилин. На тарілочки кладемо рибу з овочами, поливаємо арахісовим соусом. Можна посипати рибку з рисом січеною молодий петрушкою або сумішшю рубаного кропу і петрушки. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |