Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рибу з арахісом?
Для приготування дуже смачної страви нам потрібно:
сімсот грамів рибного філе;
два яйця,
три стіл. ложечки борошна;
масло для фритюру;
один стаканчик рису;
дві цибулинки;
по одній штучці червоного і зеленого болгарського перчика;
Соус:
ріпчаста цибулина;
дві стіл. ложки арахісового масла;
двісті грамів арахісу;
дві стіл. ложечки яблучного соку;
чайна ложка каррі;
сіль, перець;

Приготування

Рибне філе ріжемо кубиками (великими). Обвалюємо в борошні, потім макаємо в яйця і смажимо у фритюрі до готовності. Рис відварюємо в солоній воді до готовності. Зливаємо воду і злегка обсушуємо рис. Болгарський перчик і цибулю ріжемо кубиками. Обсмажуємо на олії. Змішуємо рибу, рис і перець з цибулею.

Робимо соус: пасеруємо на сковороді цибулю (ріпчасту цибулину ріжемо кубиками), додати яблучний сік, посипаємо арахісом і каррі, перчимо, солимо і тушкуємо п'ять хвилин.

На тарілочки кладемо рибу з овочами, поливаємо арахісовим соусом. Можна посипати рибку з рисом січеною молодий петрушкою або сумішшю рубаного кропу і петрушки.

Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Стіл, ріжемо
Як готується запіканка з грибами і картоплею?
Як зробити торт "Фруктова ніжність"?
Курячий суп з селерою і помідорами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: