Главная » Статьи » Рецепти

Медове печиво
Розсипчасте, ніжне, смачне і дуже ароматне печиво. До всіх плюсів додається ще один - готувати печиво нескладно і швидко.
400 грам борошна
200 грам цукру
150 грам вершкового масла або маргарину - на ваш розсуд
Дві столові ложки меду
250 грам не дуже жирної сметани (10-15% жирності)
Чайна ложка соди (погасити оцтом)

Масло або маргарин розтопити, покласти в гарячий мед щоб він розійшовся. Розмішати й остудити до кімнатної температури.
Якщо ви соду не гасіть оцтом (я завжди гашу, навіть якщо є в тесті кисломолочні продукти), то змішайте її з сметаною і залиште ненадовго щоб сода погасилась. Потім додайте сметану до масла з медом. Покладіть цукор, просіяне борошно. Швидко вимісити м'яке еластичне тісто. Якщо тісто липне до рук - підсипте ще трошки борошна.
Від тесту відривайте маленькі шматочки тіста, робіть з них кульки розміром з волоський горіх, викладайте на застелений пергаментом деко. Трохи притисніть кульки, в середину можна покласти родзинку. Випікається печиво швидко, при температурі 200 градусів достатньо 10 - 12 хвилин. Воно має тільки злегка підрум'янитися і залишитися светленьким.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: Швидко, Печиво
Як готується салат Уолдорф?
Як приготувати смачний гуляш в мікрохвильовці?
Як готується смачний салат з буряком і яйцем?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: