Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рибу під сиром?
Дуже смачне і швидке блюдо з морської риби можна приготувати з додаванням будь-яких овочів - кабачків, моркви, цибулі, солодкого болгарського перцю, томатів. Підбирайте овочі по сезону та з урахуванням своїх смакових пристрастей. Що знадобиться для приготування 500 грам філе морської риби Одна морквина Дві цибулини 200 грам сметани або майонезу 100 грам твердого сиру Три столові ложки оцту або сік половинки лимона Сіль за смаком Рослинна олія для смаження овочів Приготування Рибу потрібно нарізати невеликими шматочками, посолити, заправити соком лимона або оцтом, перемішати щоб маринад потрапив на кожен шматочок риби. Залишити хвилин на 15-20. Поки риба маринується ріжемо дрібно цибулю, моркву тремо на крупній тертці. Розігріваємо в пательні олію, обсмажуємо овочі. Спочатку смажимо цибулю до золотистого кольору, потім додаємо туди ж моркву і смажимо на невеликому вогні всі разом до м'якості моркви. Знімаємо сковороду з вогню, на овочі викладаємо шматочки маринованої риби, жидкоость від риби теж виливаємо на сковорідку. Зверху змащуємо сметаною або майонезом (можна сумішшю) і рясно посипаємо тертим сиром. Ставимо в холодну духовку, робимо середній вогонь і запікаємо рибу півгодини. На гарнір добре підійде відварний розсипчастий рис. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |