Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рибу під маринадом по-індійськи?
В рецептурі використовується багато прянощів, але всі вони доступні і звичні, нічого екзотичного немає. Знадобиться зіра, насіння гірчиці і коріандру, чорний перець.
Необхідні продукти
500 грам філе морської риби
П'ять середніх морквин
П'ять середніх цибулин
Дві столові ложки томатної пасти
Дві столові ложки борошна
Дві - три столові ложки сухого білого вина
Один лавровий листок
Сіль і цукор за смаком
По чайній ложці зіри, горошин чорного перцю, насіння коріандру та гірчиці
Рослинна олія

Приготування

На сухий (!!!) сковорідці протягом 30 секунд обсмажуємо зіру, перець, гірчичні насіння і коріандр. Вогонь робимо сильний. Потім насіння розтираємо в ступці.
рибне філе Нарізаємо невеликими шматочками. Змішуємо борошно з сіллю і в цій суміші паніруємо рибу. Обсмажуємо на рослинному маслі по дві - три хвилини з кожного боку до готовності риби. Перекладаємо на тарілку.
Моркву ріжемо тонкою соломкою, цибулю нарізаємо тонкими півкільцями. Обсмажуємо в тій же сковороді до м'якості, при необхідності підливаємо олії. Робимо невеликий вогонь, до овочів додаємо суміш з розтертих прянощів, лавровий лист, томатну пасту і вливаємо вино. тушкуємо все хвилин десять, в кінці приправляємо сіллю і цукром за смаком.
Знімаємо з вогню. До овочів додаємо обсмажену рибу, даємо настоятися не менше години. Можна подавати холодною або як основне гаряче блюдо. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: насіння, обсмажуємо
Як готуються деруни з грибами?
Як приготувати рибний торт з крекерами?
Лазанья - рататуй
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: