Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рибу під маринадом по-індійськи?
В рецептурі використовується багато прянощів, але всі вони доступні і звичні, нічого екзотичного немає. Знадобиться зіра, насіння гірчиці і коріандру, чорний перець. Необхідні продукти 500 грам філе морської риби П'ять середніх морквин П'ять середніх цибулин Дві столові ложки томатної пасти Дві столові ложки борошна Дві - три столові ложки сухого білого вина Один лавровий листок Сіль і цукор за смаком По чайній ложці зіри, горошин чорного перцю, насіння коріандру та гірчиці Рослинна олія Приготування На сухий (!!!) сковорідці протягом 30 секунд обсмажуємо зіру, перець, гірчичні насіння і коріандр. Вогонь робимо сильний. Потім насіння розтираємо в ступці. рибне філе Нарізаємо невеликими шматочками. Змішуємо борошно з сіллю і в цій суміші паніруємо рибу. Обсмажуємо на рослинному маслі по дві - три хвилини з кожного боку до готовності риби. Перекладаємо на тарілку. Моркву ріжемо тонкою соломкою, цибулю нарізаємо тонкими півкільцями. Обсмажуємо в тій же сковороді до м'якості, при необхідності підливаємо олії. Робимо невеликий вогонь, до овочів додаємо суміш з розтертих прянощів, лавровий лист, томатну пасту і вливаємо вино. тушкуємо все хвилин десять, в кінці приправляємо сіллю і цукром за смаком. Знімаємо з вогню. До овочів додаємо обсмажену рибу, даємо настоятися не менше години. Можна подавати холодною або як основне гаряче блюдо. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |