Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рагу з м'яса і овочів?
М'ясо для рагу можна вибрати будь - індичку, курку, свинину чи яловичину. Набір овочів теж може бути самим різним, підбирати їх краще з урахуванням пори року - саме смачне рагу вийде з сезонних овочів.
Що знадобиться для приготування
400 грам будь-якого м'яса
500-700 грам картоплі
Один середній кабачок або цукіні
200 грам замороженого зеленого горошку
Три солодких болгарських перцю
Дві морквини
Дві великі цибулини
Дві склянки води
Півсклянки сметани
Сіль, мелений перець, свіжа зелень - за смаком
Рослинне або вершкове масло для смаження

Приготування

Розігрійте в казані або товстостінній каструлі кілька столових ложок рослинного масла. Спочатку обсмажте нарізану кубиками цибулю, потім додайте моркву і солодкий перець (наріжте кубиками або соломкою). Покладіть в казан нарізане шматочками м'ясо і тушкуйте на невеликому вогні до напівготовності м'яса.
Картопля очистіть, наріжте кубиками. Покладіть до овочів. Коли картопля стане м'яким, додайте кубики кабачка і зелений горошок (розморожувати не треба). Посоліть, поперчіть, приправте спеціями і налийте воду. Тушкуйте до готовності. За кілька хвилин до готовності додайте сметану і зелень. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: рагу, овочів
Капустяні конвертики в клярі
Суп із сочевиці зі шпинатом (рецепт)
Як швидко приготувати на сніданок «Картопляні човники?»
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: