Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пшоняну кашу з гарбузом в горщику?
![]() Що знадобиться для приготування Пшоняна крупа Солодка стигла гарбуз Молоко Вершкове масло Сіль і цукор - за смаком Приготування Гарбуз очищаємо від шкірки і волокнистої серединки з насінням, м'якоть ріжемо невеликими кубиками або скибочками. На дно горщика кладемо шматочки вершкового масла, зверху - нарізану гарбуз, додаємо трохи цукру і солі (приблизно дві столових ложки цукру і чайну ложку солі). Пшоно перебираємо, ретельно миємо під проточною водою. Потім викладаємо в друшляк, промиваємо три рази окропом. Якщо цього не зробити - велика ймовірність того, що пшоно буде гірчити. Можна не ошпарювати крупу тільки в тому випадку, коли ви впевнені в тому, що куплене пшоно не лежало до продажу роками на складі. Висипаємо промите і ошпаренное пшоно зверху гарбуза, заливаємо молоком. Ставимо горщик в духовку з температурою 170 градусів і готуємо одну годину. Потім дістаємо горщик, кладемо в кашу масло, горщик закутуємо і даємо каші упариться. Через півгодини вона буде повністю готова. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |