Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати помідори, фаршировані рибою?
Начинка з консервованої риби з майонезом частіше використовується як бутербродних маса або як доповнення до грінок. Але виявляється, що і з помідорами ці продукти поєднуються ідеально. Дуже швидко можна приготувати смачне і красиве блюдо.
Необхідні продукти
120 грам консервованої риби (сардина, сайра, горбуша)
Чотири середніх помідора
Невеликий пучок свіжої зелені (кріп, зелена цибуля, петрушка)
Два варених яйця
Майонез
Сіль і чорний мелений перець

Приготування

Консервовану рибу дістати з банки, видалити кісточки. Розім'яти рибу виделкою, можна додати трохи масла або рідини з банки. Дрібно порубати свіжу зелень. Яйця можна дрібно нарізати або натерти на крупній тертці. Змішати рибу, яйця, зелень, заправити майонезом, посолити і поперчити. Добре вимішати до однорідної маси.
У помідорів зрізати верхівку, серединку акуратно вийняти ложкою. Помідори можна трохи присолити і поперчити. Наповнити помідори фаршем і накрити зрізаними помидорными верхівками.
Можна подавати як закуску або як порційний салат, прикрасивши гілочками свіжої зелені. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: рибу, помідори
Як готується угорський гуляш?
Як приготувати курку, запечену з гречкою?
Як готувати яблука в карамелі?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: