Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати помідори, фаршировані рибою?
Начинка з консервованої риби з майонезом частіше використовується як бутербродних маса або як доповнення до грінок. Але виявляється, що і з помідорами ці продукти поєднуються ідеально. Дуже швидко можна приготувати смачне і красиве блюдо. Необхідні продукти 120 грам консервованої риби (сардина, сайра, горбуша) Чотири середніх помідора Невеликий пучок свіжої зелені (кріп, зелена цибуля, петрушка) Два варених яйця Майонез Сіль і чорний мелений перець Приготування Консервовану рибу дістати з банки, видалити кісточки. Розім'яти рибу виделкою, можна додати трохи масла або рідини з банки. Дрібно порубати свіжу зелень. Яйця можна дрібно нарізати або натерти на крупній тертці. Змішати рибу, яйця, зелень, заправити майонезом, посолити і поперчити. Добре вимішати до однорідної маси. У помідорів зрізати верхівку, серединку акуратно вийняти ложкою. Помідори можна трохи присолити і поперчити. Наповнити помідори фаршем і накрити зрізаними помидорными верхівками. Можна подавати як закуску або як порційний салат, прикрасивши гілочками свіжої зелені. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |