Супи повинні бути в раціоні кожної людини, так вже заведено з давніх пір. Гаряча рідка їжа сприяє правильному травленню і нормалізації всіх обмінних процесів. Однією з найсмачніших супів можна сміливо назвати суп з печерицями... Отже, для початку необхідно зварити бульйон. Для цього пару скибочок сирого курячого м'яса кладемо в каструльку, заливаємо водою і доводимо до кипіння. Як тільки закипить - знімаємо пінку, додаємо солі, перець в горошку і лавровий лист. Можна для аромату цибуля ріпчаста додати, а потім вийняти його і викинути - вже в самому кінці варіння.
У зварений бульйон кладемо нарізану кубиками картоплю, пасеровану цибулю та моркву, корінці селери і пастернаку (до речі, коріння можна не смажити, а лише дрібно нарізати і всипати в бульйон).
Варимо суп до готовності, в кінці додаємо нарізані соломкою печериці. Гриби можна окремо обсмажити і потім вже додавати в суп. Наприкінці варіння в юшку відправте пару штучок плавленого сирка, це додасть супу красивий молочний відтінок і тягучу консистенцію.