Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати польський картопляний салат?
До свинини тушкованою великим шматком, до отбивным або котлет ідеально підходить картопляний салат з гострим смаком. Готується він швидко - поки вариться картопля, встигає замаринувати цибулю.
Необхідні продукти
Чотири середніх картоплини
Три - чотири солоних або маринованих огірка
Одна велика цибулина
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Оцет
Оливкова або рослинне масло
Приготування

Картоплю відварити в мундирі до готовності. Цибулю нарізати півкільцями, замаринувати в суміші з оцту, води, цукру і рослинної олії (все за смаком). Замість маринаду можна використовувати огірковий розсіл, а якщо огірки мариновані, то залити цибулю готовим маринадом з-під огірків.
Картоплю остудити, очистити і нарізати кружечками. Додати нарізані кружальцями огірки (якщо огірки великі, то кружечки розрізати навпіл). Змішати картоплю, огірки і цибулю (без маринаду), посолити і поперчити за смаком. Збризнути оцтом і полити оливковою олією. Перемішати, дати настоятися з півгодини і подавати до смаженого м'яса. За бажанням можна додати дрібно нарізаний зелений лук.
Категория: Рецепти |
| Теги: огірки, цибулю
Як і в чому зберігати чай?
Хек в томаті (рецепт)
Як готується салат Уолдорф?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: