Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати польський картопляний салат?
До свинини тушкованою великим шматком, до отбивным або котлет ідеально підходить картопляний салат з гострим смаком. Готується він швидко - поки вариться картопля, встигає замаринувати цибулю. Необхідні продукти Чотири середніх картоплини Три - чотири солоних або маринованих огірка Одна велика цибулина Сіль і чорний мелений перець за смаком Оцет Оливкова або рослинне масло Приготування Картоплю відварити в мундирі до готовності. Цибулю нарізати півкільцями, замаринувати в суміші з оцту, води, цукру і рослинної олії (все за смаком). Замість маринаду можна використовувати огірковий розсіл, а якщо огірки мариновані, то залити цибулю готовим маринадом з-під огірків. Картоплю остудити, очистити і нарізати кружечками. Додати нарізані кружальцями огірки (якщо огірки великі, то кружечки розрізати навпіл). Змішати картоплю, огірки і цибулю (без маринаду), посолити і поперчити за смаком. Збризнути оцтом і полити оливковою олією. Перемішати, дати настоятися з півгодини і подавати до смаженого м'яса. За бажанням можна додати дрібно нарізаний зелений лук. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |