Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пиріжки з бананом і сиром?
Простий і доступний рецепт. Пиріжки краще робити середнього розміру, тоді приготування і випічка часу забирають небагато. Необхідні продукти для тесту 200 грам вершкового масла або маргарину Дві з половиною склянки борошна 100 грам сметани Половина чайної ложки розпушувача Два жовтки для змащування пиріжків Для начинки Один банан 200 грам сиру Половина склянки цукру Три столові ложки борошна Пакетик ванільного цукру Приготування Масло або маргарин розтопити, остудити, змішати зі сметаною. З'єднати борошно з розпушувачем, просіяти. Додати в рідку суміш борошно, замісити тісто. Воно вийде маслянистим, важким, але так і повинно бути. Розділити його на двадцять невеликих кульок, накрити плівкою і поставити на півгодини в холодильник. Готуємо начинку. Розминаємо виделкою банан до стану кашки. Змішуємо з розтертим сиром, цукром і ванільним цукром. Додаємо борошно. Кожен кульку розкочуємо качалкою в кружечок, на одну сторону кладемо начинку, накриваємо другою стороною, щільно защипуємо краю, верх змащуємо жовтком. Викладаємо на застелений папером для випічки деко, випікаємо двадцять хвилин при температурі 180 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |