Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пиріг з вишнями та горіхами?
Черговий рецепт із серії фруктово-ягідної випічки, на цей раз з вишнею та волоськими горіхами. Пиріг можна зробити в будь-яку пору року - влітку зі свіжими ягодами, взимку використовувати заморожену вишню або вишні у власному соку. Що знадобиться для приготування 100 грам маргарину або вершкового масла (м'якого) Два яйця 200 грам борошна 150-170 грамів цукру 100 грам волоських горіхів Чверть чайної ложки солі Чайна ложка розпушувача Для верху (начинки) 350 грам вишні (без кісточок) 100 грам ядер волоського горіха Столова ложка цукру Приготування Горіхи для тіста підсушуємо і подрібнюємо у блендері або рубаємо ножем, але не дуже дрібно, шматочками. Масло кімнатної температури (або маргарин) змішуємо з цукром і збиваємо міксером до стану крему. Потім починаємо по одній штуці забивати яйця. Після кожного додавання масу ретельно збиваємо. Всипаємо просіяне борошно, горіхи, розпушувач і сіль. замішуємо тісто. По консистенції воно буде як тісто на оладки. Викладаємо тісто у форму (її потрібно змастити маслом). На тісто кладемо вишню. Горіхи які йдуть для начинки потрібно крупно порубати, змішати з цукром і зверху посипати пиріг. пиріг Випікається при температурі 180 градусів приблизно 45-50 хвилин. Подавати його можна теплим або остившім. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |