Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пиріг з вишнями та горіхами?
Черговий рецепт із серії фруктово-ягідної випічки, на цей раз з вишнею та волоськими горіхами. Пиріг можна зробити в будь-яку пору року - влітку зі свіжими ягодами, взимку використовувати заморожену вишню або вишні у власному соку.
Що знадобиться для приготування

100 грам маргарину або вершкового масла (м'якого)
Два яйця
200 грам борошна
150-170 грамів цукру
100 грам волоських горіхів
Чверть чайної ложки солі
Чайна ложка розпушувача

Для верху (начинки)

350 грам вишні (без кісточок)
100 грам ядер волоського горіха
Столова ложка цукру

Приготування

Горіхи для тіста підсушуємо і подрібнюємо у блендері або рубаємо ножем, але не дуже дрібно, шматочками.
Масло кімнатної температури (або маргарин) змішуємо з цукром і збиваємо міксером до стану крему. Потім починаємо по одній штуці забивати яйця. Після кожного додавання масу ретельно збиваємо.
Всипаємо просіяне борошно, горіхи, розпушувач і сіль. замішуємо тісто. По консистенції воно буде як тісто на оладки.
Викладаємо тісто у форму (її потрібно змастити маслом).
На тісто кладемо вишню. Горіхи які йдуть для начинки потрібно крупно порубати, змішати з цукром і зверху посипати пиріг.
пиріг Випікається при температурі 180 градусів приблизно 45-50 хвилин. Подавати його можна теплим або остившім. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, пиріг
Як випекти пампушки з часниковим соусом до борщу?
Макарони з ананасами
Огірки, фаршировані редисом, яйцями і шинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: