Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пиріг з куркою і помідорами?
Чудовий закусочний пиріг. Не тільки дуже смачний, але ще й дуже гарний - справжній варіант смачного пирога для святкової сервірування столу. Готується з елементарних продуктів. Що знадобиться для тіста Одне яйце 80 грам вершкового масла 150 грам борошна Щіпка солі Для начинки 350 грам курячого філе 250 грам помідор 80 грам цибулі-порею або зелений лук Дві столові ложки панірувальних сухарів Сіль, перець за смаком Столова ложка рослинного масла Для заливки 250 мл. вершків Три яйця Сіль, перець і зелень за смаком Приготування Тісто. Просійте борошно на стіл, наріжте в неї масло шматочками, перетріть в крихту. Додайте яйце, сіль і швидко замісіть тісто. Якщо виходить сухим, додайте одну - дві столові ложки холодної води. Тісто накрийте і приберіть на півгодини в холодильник. Начинка. Куряче філе посолити, поперчити, обсмажити в невеликій кількості олії. Обсмажуйте недовго, хвилин п'ять. Остудіть і наріжте смужками. Цибулю дрібно порубаєте. Помідори краще брати дрібні (черрі), тоді їх можна залишати цілими. Якщо немає дрібних, розріжте помідори четвертинками або половинками. Заливка. Збийте яйця, змішайте з вершками, посоліть і поперчіть. За бажанням можна додати свіжу зелень. Тісто розкачати за розміром форми, викладіть в неї, зробіть бортики. Посипте панірувальними сухарями, покладіть курку, помідори, цибулю. залийте заливкою, випікайте в духовці при температурі 160 - 180 градусів хвилин 30 - 40. Готовий пиріг можна посипати тертим сиром. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |