Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пиріг з бринзою?
Пиріг з бринзою - відмінне доповнення до салату з свіжих овочів або міцного солодкого чаю. Готувати пиріг дуже просто, зіпсувати - практично неможливо. Ось рецепт: Що знадобиться для приготування тіста Приблизно півтори склянки борошна (може трохи менше) 30 грам вершкового масла або маргарину Дві столові ложки сметани Одне яйце Чайна ложка розпушувача Для начинки 250 грам бринзи 100 грам сиру Одне яйце Приготування Якщо бринза дуже солона, то розріжте шматок на кілька частин і вимочити в холодній воді приблизно годину. Потім бринзу натріть на крупній тертці, змішайте з сиром і яйцем. Можна за бажанням додати дрібно нарізаної зелені кропу або петрушки. М'який маргарин або масло змішайте зі сметаною і яйцем щоб вийшла однорідна маса. Потім при постійному вимішування додайте борошно з розпушувачем поки не вийде м'яке, еластичне тісто. Покладіть тісто на дно змащеної маслом форми або сковорідки, руками розподіліть по дна і стінок. В кількох місцях наколіть виделкою. Викладіть начинку, розрівняйте і поставте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку. Випікається він 35-40 хвилин до підрум'янення верху. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |