Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пікантні грінки з курячим м'ясом?
Смачні ситні грінки можна приготувати з білого, чорного або сірого хліба. Крім курячого м'яса знадобиться суміш спецій з чилі і паприкою і свіжі овочі.
Необхідні продукти
500 грам курячого філе
Два солодких болгарських перцю
П'ять цибулин
Дві столові ложки томатної пасти
Будь хліб
Три часточки часнику
Дві столові ложки соєвого соусу
Чайна ложка куркуми
Суміш спецій (приблизно пів чайної ложки)
Сіль і мелений перець за смаком
Рослинна олія

Приготування

Куряче філе ріжемо невеликими шматочками. У сковорідці розігріваємо трохи рослинного масла, обсмажуємо м'ясо на середньому вогні і потім під кришкою тушкуємо до готовності. Вогонь робимо мінімальним. З часу приготування м'яса займе близько десяти хвилин. Потім додамо всі спеції, томатну пасту і нарізану кільцями цибулю. Перемішаємо. Обсмажуємо без кришки до м'якості цибулі.

Поки смажиться цибуля, нарізаємо невеликими кубиками солодкий болгарський перець. Додаємо його до готового м'яса з цибулею і обсмажуємо, поки з перцю не піде зайва рідина.

В іншій сковорідці обсмажуємо скибочки хліба, натираємо його часником. Викладаємо на хліб м'ясо з овочами, посипаємо тертим сиром і на дві - три хвилини ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Подаємо грінки гарячими.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'яса, обсмажуємо
Як приготувати ліниві млинці з шинкою і сиром?
Як приготувати пончики з корицею?
Як зробити тістечка "Лакомка"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: