Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати перець фарширований картоплею?
Незвичайний рецепт приготування фаршированого перцю. Замість звичного рису з м'ясом або овочевої начинки, перець фарширується картопляним пюре. Що знадобиться для приготування (пропорції довільні) Картопля Цибулю Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець Пучок свіжої зелені кропу або петрушки Болгарський перець для фарширування Свіжі помідори Приготування Помідори використовувати не обов'язково, вони нам будуть потрібні як кришечки для перцю щоб під час смаження картопляне пюре не вилазило. Очистити і відварити картоплю. Розім'яти його в пюре. Цибулю дрібно нарізати, обсмажити в рослинній олії. змішати картоплю і цибулю, посолити і поперчити, додати дрібно нарізану зелень. Перець почистити як для фарширування. На хвилинку опустити в окріп, дістати і дати стекти воді. Нафарширувати картопляним пюре (не дуже щільно), верх закрити часточкою свіжої помідори. Якщо робите без помідор, то не наповнюйте перець до самого верху, біля отвору повинно бути порожнім. Розігрійте масло і обсмажте перець з усіх боків. Можна поставити його в казан, залити томатним соком, змішаним з водою і тушкувати як звичайні перці, тільки скоротити час приготування. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |