Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати печиво з вівсяної муки?
Таке печиво може зберігатися довго, тому його можна відразу зробити велику порцію. Якщо немає вівсяної муки, то візьміть звичайні вівсяні пластівці і перекрутіть їх на м'ясорубці або подрібніть в блендері. Просіяти борошно не потрібно.
Що знадобиться для приготування
Дві склянки вівсяної муки
Дві склянки пшеничного борошна
Три яйця
Склянку цукру
Склянку сметани (жирність 20%)
100 грам вершкового масла або маргарину
Чайна ложка соди (гасимо оцтом або лимонним соком)
Щіпка солі

Приготування

Яйця збити, трохи відібрати для змащування печива. Решту масу розтерти з цукром дочиста.
Масло або маргарин розтопити, остудити до кімнатної температури і влити тонкою цівкою в яєчну суміш. Постійно помішуйте віночком, щоб масло відразу з'єднувалося з яєчною масою.

Додати сметану кімнатної температури. Перемішати. Всипати вівсяні пластівці, додати гашену соду, додати сіль. Добре вимісити тісто і починати поступово всипати просіяне борошно. Замісити тісто, накрити і дати відпочити з півгодини.

За цей час розігрійте духовку до 200 градусів. Тісто розкачайте в пласт товщиною 1 див Формочками або склянкою вирізуйте печиво, верх змащуйте яйцем. Можна присипати вівсяними пластівцями або цукром.

Випікається печиво 10 хвилин при температурі 200 градусів і ще стільки ж при температурі 160-170 градусів.
печиво можна Зберігати в закритому пластиковому контейнері.
Категория: Рецепти |
| Теги: градусів, Печиво
Як приготувати незвичайні котлети з курятини і овочів?
Як приготувати картопляні кульки для гарнірів?
М'ясний рулет з печінкою та грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: