Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печиво з вівсяної муки?
Таке печиво може зберігатися довго, тому його можна відразу зробити велику порцію. Якщо немає вівсяної муки, то візьміть звичайні вівсяні пластівці і перекрутіть їх на м'ясорубці або подрібніть в блендері. Просіяти борошно не потрібно. Що знадобиться для приготування Дві склянки вівсяної муки Дві склянки пшеничного борошна Три яйця Склянку цукру Склянку сметани (жирність 20%) 100 грам вершкового масла або маргарину Чайна ложка соди (гасимо оцтом або лимонним соком) Щіпка солі Приготування Яйця збити, трохи відібрати для змащування печива. Решту масу розтерти з цукром дочиста. Масло або маргарин розтопити, остудити до кімнатної температури і влити тонкою цівкою в яєчну суміш. Постійно помішуйте віночком, щоб масло відразу з'єднувалося з яєчною масою. Додати сметану кімнатної температури. Перемішати. Всипати вівсяні пластівці, додати гашену соду, додати сіль. Добре вимісити тісто і починати поступово всипати просіяне борошно. Замісити тісто, накрити і дати відпочити з півгодини. За цей час розігрійте духовку до 200 градусів. Тісто розкачайте в пласт товщиною 1 див Формочками або склянкою вирізуйте печиво, верх змащуйте яйцем. Можна присипати вівсяними пластівцями або цукром. Випікається печиво 10 хвилин при температурі 200 градусів і ще стільки ж при температурі 160-170 градусів. печиво можна Зберігати в закритому пластиковому контейнері. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |